Stockmann-divisioona

Stockmann on monikanavainen vähittäiskaupan yritys, joka keskittyy muodin, kauneuden ja kodin tuotteiden valikoimaan arkeen sekä juhlaan. Baltiassa Stockmannin valikoimiin kuuluvat myös korkealaatuiset ruokatuotteet ja juomat. Stockmannilla on yhteensä 8 tavarataloa Suomessa ja Baltiassa sekä verkkokauppa stockmann.com.

Stockmannin keskeinen tavoite on kehittää aktiivisesti kaikkikanavaista toimintamalliaan – asiakas valitsee missä, miten ja milloin hän meillä asioi.

Stockmann tunnetaan ensiluokkaisen laadukkaista tavarataloistaan. Stockmann tarjoaa laajan valikoiman luksuskategorian ja kohtuuhintaisen luksuskategorian tuotemerkkejä. Yhtiö valmistaa itse noin 15 prosenttia myymistään tuotteista, jotka tunnetaan yhtiön omista merkeistä, kuten NOOM, A+more, cut & pretCap HornBogi, CUBE CO, Casa Stockmann ja Villa Stockmann (linkit aukeavat uudessa välilehdessä).

Lisäksi Stockmann tarjoaa monipuolisia yhteistyömahdollisuuksia niin yrityksille kuin brändeille. Yhteistyömuodot pitävät sisällään muun muassa shop-in-shop -kumppanuuksia, jonka puitteissa kumppaniyhtiö myy omia tuotteitaan tai palvelujaan Stockmann-tavaratalojen tiloissa. Yhteistyö voi liittyä myös maksettuun näkyvyyteen tavarataloissa ja Stockmannin omissa medioissa, kuten Stockmann Magazinessa. Tutustu kumppanuusvaihtoehtoihimme täältä.

Stockmann-divisioonan vuosi 2022 lukuina

  • Noin 1,4 miljoonaa asiakasta
  • 8 tavarataloa ja verkkokauppa
  • 3 maassa
  • Yli 87 000 MyStockmann -jäsentä
  • Liikevaihto 320,6 miljoonaa euroa vuonna 2022
Kuvituskuva, jossa nainen istuu rahilla

Stockmann-divisioonan strategia

Stockmann tavoittelee kasvua kehittämällä liiketoimintamalliaan kohti entistä asiakaskeskeisempää ja vastuullisempaa, kaikkikanavaista vähittäiskauppaa. Tärkeä osa asiakaskokemusta on viihtyisä ja elämyksellinen ostosympäristö tavarataloissa niiden tarjoamin palveluin, joista esimerkkejä ovat muoti-, kauneus-, lahja- ja ompelupalvelut. Inspiroimme asiakkaitamme tekemään kestäviä ja vastuullisia valintoja.

Stockmann-divisioonan missio on olla hyvän elämän markkinapaikka.

Strategiamme ytimessä on asiakaskeskeisyys eli kyky ymmärtää asiakkaita ja palvella näitä valitsemallaan tavalla sekä tarjota ainutlaatuinen asiakaskokemus. Asiakkailleen Stockmann lupaa tunteen, joka kestää. Tätä tunnetta luo yhtiön ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilöstö.

Toinen keskeinen osa strategiaamme on kaikkikanavaisen toimintamallin kehittäminen. Kaikkikanavaisessa toimintamallissa asiakas valitsee missä, miten ja milloin hän asioi Stockmannilla.

Stockmann on uudistanut kaupallisia prosessejaan toiminnan tehostamiseksi ja tarjoaa asiakkailleen monipuolisia tapoja tehdä ostoksia. Yhtiö on kehittänyt merkittävästi verkkokauppaansa asiakaskokemuksen parantamiseksi ja tehostanut sekä verkkokaupan logistiikkaa että tuotteiden pakkaamista.

Stockmann-Divisioonan arvot

Kuvituskuva, jossa seisova nainen hymyilee

Keskityn asiakkaaseen

Ymmärrän, inspiroin ja ratkaisen.

Kuvituskuva, jossa kädet pitelevät kosmetiikkaa ja hedelmiä

Toimin rohkeasti

Uskallan, uudistun ja päätän.

Kuvituskuva, jossa ihminen farkuissa ja kädessä kukka

Teemme yhdessä

Välitän, osallistun ja saavutan.

Kuvituskuva, jossa huonekaluja

Stockmann-divisioonan Vastuullisuus

Muoti- ja tavarataloliiketoiminnan toimijana Stockmann on keskeisessä asemassa kestävän kulutuksen sekä kiertotaloutta tukevien toimintamallien edistämisessä. Teemme määrätietoista kehittämistyötä.

monta mahdollisuutta kumppanuuksiin

Stockmannin tavaratalot ja omat mediat tarjoavat vaikuttavia ja uniikkeja näkyvyysvaihtoehtoja brändillesi.

Kuvituskuva, jossa astioita pöydässä ja kahden ihmisen kädet