Tietoa konsernista

Stockmann-konserni on kansainvälinen ja monikanavainen vähittäiskauppayhtiö, jonka osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Suomessa vuonna 1862 perustetulla konsernilla on kaksi divisioonaa: Stockmann ja Lindex, joiden molempien keskiössä ovat asiakaskokemus, monikanavaisuus sekä kestävä valikoima ja vastuulliset toimintatavat.

Stockmann-konsernin divisioonat tarjoavat korkealaatuisen valikoiman kansainvälisiä ja kotimaisia brändejä, vastuullisia tuotteita, erinomaisen asiakaspalvelukokemuksen ja inspiroivia ostoksia Stockmann-tavarataloissaan, Lindex-muotimyymälöissään sekä verkkokaupoissaan. Lindex-tuotteita myydään myös kolmansien osapuolten globaaleilla verkkokauppa-alustoilla.

Valikoimamme keskittyy muotiin, kauneuteen ja kodin tuotteisiin sekä Baltiassa myös Stockmann Delicatesseniin. Stockmann tuo jatkuvasti asiakkaiden saataville uusia kestäviä valintoja.

konsernin vuosi 2022 lukuina

  • 2 divisioonaa – Lindex ja Stockmann
  • 8 tavarataloa
  • Noin 430 muotimyymälää
  • Toimintaa 18 maassa
  • Oikaistu liiketulos 79,8 MEUR vuonna 2022
  • Noin 5 800 työntekijää

Konsernin muodostavat kaksi divisioonaa

Kuvituskuva, jossa kuusi naista kävelee jonossa

Lindex

Lindex on Euroopan johtavia muotiyrityksiä. Lindexillä on noin 440 muotimyymälää 18 maassa sekä verkkokauppa 34 maassa. Lindexin valikoimaan kuuluu naisten ja lasten pukeutumista, alusvaatteita ja kosmetiikkaa.

Kuvituskuva, jossa astioita pöydässä ja kahden ihmisen kädet

Stockmann

Stockmann on monikanavainen vähittäiskaupan yritys, joka tarjoaa monipuolisen ja laadukkaan valikoiman muotia, kosmetiikkaa ja kodintuotteita. Stockmannilla on kahdeksan tavarataloa sekä verkkokauppa Suomessa, Virossa ja Latviassa.

Konsernin henkilöstö

Stockmann-konserni työllisti vuonna 2022 noin 5 800 henkilöä. Heistä 29 % työskenteli Stockmann-divisioonassa ja 69 % Lindex-divisioonassa. Lisäksi henkilöstöä työskentelee ostokonttoreissa.

Stockmannin henkilöstöstä työskentelee Ruotsissa noin kolmannes ja Suomessa kolmannes. Muissa maissa työskentelee kaikista konsernin työntekijöistä noin kolmannes.

Stockmannin työsuhteista suurin osa (84 %) on vakituisia työsuhteita.

Stockmann-konserni varmistaa työntekijöiden tasapuolisen ja reilun kohtelun.

Kuvituskuva, jossa kaksi seisovaa ihmistä pitää toisaan kädestä

töihin meille

Tervetuloa töihin divisiooniimme: Lindexiin ja Stockmanniin! Tutustu konsernimme uramahdollisuuksiin.